Zašto uložiti u online marketing?

Mjerljivost rezultata

Za svaku uloženu kunu možete utvrditi na što je potrošena i kakvi su rezultati ostvareni. Klijentima šaljemo detaljne izvještaje o napretku kampanje; tko su kupci, kako su za vas saznali, koji sadržaji su im najzanimljiviji i još mnogo korisnih informacija

Niski troškovi

U online marketingu, troškovi su gotovo zanemarivi u odnosu na tradicionalne medije. Uglavnom se plaćaju samo klikovi na oglas, a ne i prikazivanje oglasa. S obzirom na preciznost targetiranja i niske cijene klikova, riječ je o najefikasnijem obliku marketinga danas.

Dvosmjerna komunikacija

Današnji kupci imaju pristup većem broju informacija nego ikad prije, ali i dalje često informacije žele provjeriti direktno kod tvrtke od koje namjeravaju kupiti proizvod ili uslugu. Dostupnost vaše tvrtke može biti prevaga u odluci kupca da odabere baš vas, a povratne informacije koje dobijete od kupaca pomažu vam u poboljšanju usluge ili proizvoda.

Vaši kupci i konkurencija su online

Svakim danom, digitalno gospodarstvo je sve veće. Vaši konkurenti se uključuju u tržišnu utakmicu, a vaših kupaca je svakim danom sve više online. Kvalitetnim online nastupom možete osigurati prednost koja vašu tvrtku pozicionira kao vodeći autoritet u svojoj djelatnosti te ostvariti dugoročni boljitak poslovanja.

Kako to radimo u Virtualnoj tvornici?

Upoznajemo klijenta i postavljamo kvalitetne temelje.

Prije svega, dobro upoznajemo vaše poslovanje; prednosti, nedostatke, konkurenciju, kupce i druge bitne faktore koji nam pomažu u osmišljavanju i provedbi profitabilnog online poslovanja. Nakon što upoznamo specifičnosti vaše tvrtke, pobrinemo se da vaša web stranica (nova ili već postojeća, uz određene dorade) zadovoljava standarde i pravila koji garantiraju maksimalnu uspješnost. Riječ je o provjerenim metodama web dizajna koje omogućuje posjetiteljima stranica da dođu do najbitnijih informacija i pretvaraju posjetitelje u kupce, višestruko bolje u odnosu na poluamaterski napravljene webove.

Kombinacija kreativnog i preciznog oglašavanja.

Nakon što se postave kvalitetni temelji, osmišljavamo marketinšku kampanju koja će osigurati ciljani promet na vašoj web stranici. Ovisno o djelatnosti i specifičnostima vaše tvrtke, odabiremo najefikasnije komunikacijske kanale te oblikujemo ključne poruke koje želite komunicirati potencijalnim kupcima. Zahvaljujući jedinstvenim mogućnostima targetiranja, osiguravamo da na web stranice dolaze u velikim brojevima upravo osobe koji čine vašu ciljnu skupinu kupaca. Uz prodajno optimiziran web i kreativan marketing, rezultati ne izostaju.

Koliko sve to košta i kako krenuti?

Niske cijene, brzina i jednostavnost.

Naši novi klijenti često se iznenade koliko su naše usluge povoljne i koliko je cijeli proces jednostavan. S obzirom na to da su vlasnici poduzeća u kroničnom nedostatku vremena, posebne napore uložili smo u osmišljavanje procesa koji vas maksimalno rasterećuje, a nama omogućuje da raspolažemo svim potrebnim informacijama za uspješno vođenje online marketinga vaše tvrtke. Fokusirani smo na ostvarivanje ciljeva i brz povrat vašeg ulaganja. Ako vjerujete u vaš proizvod ili uslugu, ne čekajte dalje s online marketingom. Podignite poslovanje na razinu više, uz pouzdanog partnera i racionalno ulaganje u nove tehnologije.

Zašto uložiti u online marketing?