Zašto uložiti u online marketing?

Upoznajemo klijenta i postavljamo kvalitetne temelje.
Prije svega, dobro upoznajemo vaše poslovanje; prednosti, nedostatke, konkurenciju, kupce i druge bitne faktore koji nam pomažu u osmišljavanju i provedbi profitabilnog online poslovanja. Nakon što upoznamo specifičnosti vaše tvrtke, pobrinemo se da vaša web stranica (nova ili već postojeća, uz određene dorade) zadovoljava standarde i pravila koji garantiraju maksimalnu uspješnost. Riječ je o provjerenim metodama web dizajna koje omogućuje posjetiteljima stranica da dođu do najbitnijih informacija i pretvaraju posjetitelje u kupce, višestruko bolje u odnosu na poluamaterski napravljene webove.

Kombinacija kreativnog i preciznog oglašavanja.
Nakon što se postave kvalitetni temelji, osmišljavamo marketinšku kampanju koja će osigurati ciljani promet na vašoj web stranici. Ovisno o djelatnosti i specifičnostima vaše tvrtke, odabiremo najefikasnije komunikacijske kanale te oblikujemo ključne poruke koje želite komunicirati potencijalnim kupcima. Zahvaljujući jedinstvenim mogućnostima targetiranja, osiguravamo da na web stranice dolaze u velikim brojevima upravo osobe koji čine vašu ciljnu skupinu kupaca. Uz prodajno optimiziran web i kreativan marketing, rezultati ne izostaju.

Iskustva naših klijenata

“Kao direktor tvrtke Bio Sculpture d.o.o., zadovoljstvo mi je preporučiti nase suradnike Virtualna tvornica d.o.o. za izradu web trgovine te usluge vodenja drustvenih mreza i google oglasa. Izrazito smo zadovoljni navedenim uslugama te našom aktivnom radnjom koja nam je poboljšala poslovne rezultate. Smatram da su izvrsni stručnjaci koji svojom predanoscu znatno doprinose dobrobiti branda.”

Ana Ucović, Bio Sculpture d.o.o.

“Naša suradnja s Virtualnom tvornicom pokazala je da svježe ideje, kreativnost i konzistentnost u provođenju planova svakako čini osjetljivu pozitivnu razliku u našem poslovanju. Virtualna tvornica je mladi tim kreativnih ljudi koji na sebe preuzima veliki dio posla kojim se inače mi ne bi mogli baviti unutar tvrtke. Njihove usluge, od savjeta, inicijativa, kreiranja kampanja pa sve do snimanja i fotografiranja, potaknule su povećani interes za naše proizvode i osnažile prepoznatljivost našeg brenda.”

Ira Župan Bogdanović, vlasnica trgovina Kredenca

“U Virtualnoj tvornici pronašli smo partnera u pravom smislu te riječi. Bez problema prate svaki novi korak u našem poslovanju. Stekli su naše puno povjerenje jer puno je agencija koje su jake na riječima, dok je Virtualna tvornica jaka na rezultatima. Oni znaju slušati, shvatiti i ponuditi dobra rješenja. S njima naše online poslovanje svake godine bilježi rast.”

Želimir Vukšić, direktor Biomundus d.o.o.

“Shvaćanje poruka koje želimo poslati našim potencijalnim kupcima nam je na prvom mjestu. Virtualna tvornica je od samog početka te naše poruke uspjela pretvoriti u odlične digitalne kampanje. Naša zajednička suradnja rezultirala je sve većom prepoznatljivošću naših brendova, a to se iz godine u godinu osjeti kroz uspješnost našeg poslovanja.”

Ivana Ljubić Herceg, Brand Manager, Proximum d.o.o.

“Agenciju Virtualna tvornica angažirali smo za potrebu izrade web rješenja stranice Šibenik Dance Festivala. Njihova stručnost, predanost i profesionalnost zaslužuju najviše pohvale. Pokazali su izuzetnu pažnju prema našim zahtjevima i potrebama, a razumijevanje našeg brenda i ciljeva bilo je ključno u stvaranju jedinstvenog i privlačnog dizajna.Naša nova web stranica postala je jedan od najvažnijih alata za promociju Šibenik Dance Festivala, te stoga suradnju nastavljamo i u budućnosti na području razvoja, digitalnog marketinga i online oglašavanja.”

Zorana Mihelčić, Šibenik Dance Festival