Social media marketing

Gradimo aktivne zajednice i jačamo prepoznatljivost brenda.
Virtualna tvornica

Gledajući sve promjene i dalekosežne učinke u svakodnevnom funkcioniranju svijeta, nedvojbeno možemo reći da su društvene mreže jedan od fenomena našeg doba. Broj korisnika i učestalost korištenja, količina podataka, raznovrsnost publike i sadržaja – u kombinaciji s pozadinskim oglašivačkim tehnologijama, jedinstveno su okruženje za marketinške aktivnosti. Social media marketing pruža izuzetne prilike brendovima za komercijalni rast: stvaranje aktivne zajednice, interakciju s korisnicima te izgradnju dugoročne privrženosti brendu.

Što vam Virtualna tvornica može ponuditi?

Precizno oglašavanje

Jednu od ključnih uloga za postizanje maksimalnih rezultata u digitalnom marketingu upravo je dosezanje relevantne publike uz mogućnosti preciznog targetiranja. Alati društvenih mreža omogućuju dosezanje ciljne publike i prilagođavanje poruka kampanja radi ostvarivanja većeg povrata ulaganja.

Stvaranje zajednice

Izgradnja relevantne zajednice na platformama društvenih mreža može se ostvariti zahvaljujući plasiranju kvalitetnog sadržaja i aktivnog angažmana. Stvaranje lojalnosti postiže se redovnim pružanjem kontinuiranog sadržaja čime se, ujedno, može i uspostaviti snažna veza između brenda i zajednice.

Facebook

Nudi izuzetno moćne mogućnosti targetiranja, što je i jedan od ključnih razloga zašto je ova društvena mreža i dalje vrlo popularna među marketinškim stručnjacima, ali i mjesto na kojem razni tipovi publike “provode” vrijeme u potrazi za raznovrsnim sadržajem i različitim formatima.

Instagram

Naglasak se stavlja na vizualni identitet brenda kroz estetski dojmljive sadržaje, kratke videe i storytelling. Instagram privlači mlađu demografiju, posebno milenijalce i generaciju Z, što je važno za brendove koji žele dosegnuti ovu ciljnu skupinu potrošača.

LinkedIn

Sjajna platforma za tzv. poslovni marketing koja omogućava brendovima povezivanje s profesionalnom publikom i uspostaviti profesionalne veze s potencijalnim klijentima i suradnicima. Ova platforma olakšava umrežavanje, regrutaciju talenata te promociju proizvoda i usluga unutar profesionalnog okruženja.

TikTok

Platforma koja je u vrlo kratkom roku postala izuzetno popularna, na kojoj sadržaj može postići nevjerojatan doseg i brzu viralnost. Sadržaji koji postanu popularni vrlo se brzo počnub širiti diljem platforme i donositi veliki broj pregleda, pratitelja i korisničkih interakcija - čak i globalno.

Iskustva naših klijenata

“Kao direktor tvrtke Bio Sculpture d.o.o., zadovoljstvo mi je preporučiti nase suradnike Virtualna tvornica d.o.o. za izradu web trgovine te usluge vodenja drustvenih mreza i google oglasa. Izrazito smo zadovoljni navedenim uslugama te našom aktivnom radnjom koja nam je poboljšala poslovne rezultate. Smatram da su izvrsni stručnjaci koji svojom predanoscu znatno doprinose dobrobiti branda.”

Ana Ucović, Bio Sculpture d.o.o.

“Naša suradnja s Virtualnom tvornicom pokazala je da svježe ideje, kreativnost i konzistentnost u provođenju planova svakako čini osjetljivu pozitivnu razliku u našem poslovanju. Virtualna tvornica je mladi tim kreativnih ljudi koji na sebe preuzima veliki dio posla kojim se inače mi ne bi mogli baviti unutar tvrtke. Njihove usluge, od savjeta, inicijativa, kreiranja kampanja pa sve do snimanja i fotografiranja, potaknule su povećani interes za naše proizvode i osnažile prepoznatljivost našeg brenda.”

Ira Župan Bogdanović, vlasnica trgovina Kredenca

“U Virtualnoj tvornici pronašli smo partnera u pravom smislu te riječi. Bez problema prate svaki novi korak u našem poslovanju. Stekli su naše puno povjerenje jer puno je agencija koje su jake na riječima, dok je Virtualna tvornica jaka na rezultatima. Oni znaju slušati, shvatiti i ponuditi dobra rješenja. S njima naše online poslovanje svake godine bilježi rast.”

Želimir Vukšić, direktor Biomundus d.o.o.

“Shvaćanje poruka koje želimo poslati našim potencijalnim kupcima nam je na prvom mjestu. Virtualna tvornica je od samog početka te naše poruke uspjela pretvoriti u odlične digitalne kampanje. Naša zajednička suradnja rezultirala je sve većom prepoznatljivošću naših brendova, a to se iz godine u godinu osjeti kroz uspješnost našeg poslovanja.”

Ivana Ljubić Herceg, Brand Manager, Proximum d.o.o.

“Agenciju Virtualna tvornica angažirali smo za potrebu izrade web rješenja stranice Šibenik Dance Festivala. Njihova stručnost, predanost i profesionalnost zaslužuju najviše pohvale. Pokazali su izuzetnu pažnju prema našim zahtjevima i potrebama, a razumijevanje našeg brenda i ciljeva bilo je ključno u stvaranju jedinstvenog i privlačnog dizajna.Naša nova web stranica postala je jedan od najvažnijih alata za promociju Šibenik Dance Festivala, te stoga suradnju nastavljamo i u budućnosti na području razvoja, digitalnog marketinga i online oglašavanja.”

Zorana Mihelčić, Šibenik Dance Festival

Javite nam se za savjet ili zatražite ponudu

Uz digitalni marketing, analitika postaje sve važnija jer pruža dublji uvid u ponašanje korisnika, omogućuje praćenje konverzija i analizu performansi kampanja. Redovito praćenje i ispravna interpretacija analitičkih podataka ključni su za unapređenje marketinških napora i postizanje boljih rezultata na društvenim mrežama. Social media marketing je dinamično područje koje zahtijeva inovativnost, analitički pristup i konstantno prilagođavanje kako bi tvrtke ostvarile svoje ciljeve i uspješno komunicirale s publikom u digitalnom svijetu.