Digitalna agencija Zagreb

Virtualna Tvornica je digitalna agencija sa sjedištem u zagrebu, čije su usluge u prvom redu izrada web stranica i web shopova, marketing na društvenim mrežama i google adwords

 

Za uspješno poslovanje u online okruženju, kvalitetan web je temelj kuće.
Zatim, kako bi kuća imala i nešto više od lijepe fasade, marketing na društvenim mrežama, a posebno Facebook marketing, danas je neizostavan dio kunikacijske strategije uspješnih poduzeća, pogotovo onih čiji su kupci fizičke osobe. Kao izvrstan alat za oglašavanje na internetu, tu je i izuzetno efikasni Google AdWords.

Tu smo za vas i ukoliko vam je potrebna izrada funkcionalnih i preglednih web trgovina, za koje ne morate plaćati najamninu, režije i skupu opremu, a kojima, unatoč tome, možete osigurati konkurentsku prednost snažnim pozicioniranjem u rastućoj hrvatskoj digitalnoj ekenomiji.
 

Od prvog dana…

S klijentima gradimo odnos utemeljen na povjerenju, međusobnoj suradnji i razumijevanju.

 
Svakom klijentu pristupamo individualno, usmjeravajući se na onaj dio usluga koje su najpotrebnije kako bi njegovo poduzeće ostvarilo što bolje prodajne i marketinške rezultate.
U našem radu posvećeni smo postizanju mjerljivih i transparentnih rezultata i trudimo se zadovoljiti i najizazovnije ciljeve naših klijenata.
 
Kvalitetu Virtualna tvornice potvrđuje preko 150 ostvarenih projekata i klijenata kojima smo pomogli ojačati poslovanje
 

Navratite kod nas na kavu, upoznajte našeg šefa osiguranja i pokrenite svoje online uspjehe.

Iskustva naših klijenata

“Kao direktor tvrtke Bio Sculpture d.o.o., zadovoljstvo mi je preporučiti nase suradnike Virtualna tvornica d.o.o. za izradu web trgovine te usluge vodenja drustvenih mreza i google oglasa. Izrazito smo zadovoljni navedenim uslugama te našom aktivnom radnjom koja nam je poboljšala poslovne rezultate. Smatram da su izvrsni stručnjaci koji svojom predanoscu znatno doprinose dobrobiti branda.”

Ana Ucović, Bio Sculpture d.o.o.

“Naša suradnja s Virtualnom tvornicom pokazala je da svježe ideje, kreativnost i konzistentnost u provođenju planova svakako čini osjetljivu pozitivnu razliku u našem poslovanju. Virtualna tvornica je mladi tim kreativnih ljudi koji na sebe preuzima veliki dio posla kojim se inače mi ne bi mogli baviti unutar tvrtke. Njihove usluge, od savjeta, inicijativa, kreiranja kampanja pa sve do snimanja i fotografiranja, potaknule su povećani interes za naše proizvode i osnažile prepoznatljivost našeg brenda.”

Ira Župan Bogdanović, vlasnica trgovina Kredenca

“U Virtualnoj tvornici pronašli smo partnera u pravom smislu te riječi. Bez problema prate svaki novi korak u našem poslovanju. Stekli su naše puno povjerenje jer puno je agencija koje su jake na riječima, dok je Virtualna tvornica jaka na rezultatima. Oni znaju slušati, shvatiti i ponuditi dobra rješenja. S njima naše online poslovanje svake godine bilježi rast.”

Želimir Vukšić, direktor Biomundus d.o.o.

“Shvaćanje poruka koje želimo poslati našim potencijalnim kupcima nam je na prvom mjestu. Virtualna tvornica je od samog početka te naše poruke uspjela pretvoriti u odlične digitalne kampanje. Naša zajednička suradnja rezultirala je sve većom prepoznatljivošću naših brendova, a to se iz godine u godinu osjeti kroz uspješnost našeg poslovanja.”

Ivana Ljubić Herceg, Brand Manager, Proximum d.o.o.

“Agenciju Virtualna tvornica angažirali smo za potrebu izrade web rješenja stranice Šibenik Dance Festivala. Njihova stručnost, predanost i profesionalnost zaslužuju najviše pohvale. Pokazali su izuzetnu pažnju prema našim zahtjevima i potrebama, a razumijevanje našeg brenda i ciljeva bilo je ključno u stvaranju jedinstvenog i privlačnog dizajna.Naša nova web stranica postala je jedan od najvažnijih alata za promociju Šibenik Dance Festivala, te stoga suradnju nastavljamo i u budućnosti na području razvoja, digitalnog marketinga i online oglašavanja.”

Zorana Mihelčić, Šibenik Dance Festival