Radovi

Pogoni u Tvornici uvijek nešto rade...
Pogledajte neke od naših radova

Naša rješenja

Wizi
Wizi

Dizajn i izrada web stranice

wizi.hr

Svima poznati taxi Cammeo odlučio se napraviti veliki korak naprijed i preobraziti svoj identitet u Wizi, predstavljajući novu eru svog razvoja. Ovaj hrabri potez uključivao je ne samo promjenu imena, već i izradu novog weba. Novi vizualni identitet je dinamičan i prilagodljiv, reflektirajući potrebe globalne publike s višejezičnom podrškom i prilagođenim cjenicima za svako tržište. Prelazak na novi brand očituje se u svježem, intuitivnom web dizajnu koji pruža besprijekorno korisničko iskustvo na različitim uređajima i platformama.

Fino.hr
Fino.hr

Dizajniranje i izrada web trgovine

fino.hr

Web shop fino.hr, specijaliziran za prodaju svježeg mesa s vlastitom dostavom, zatražio je redizajn kako bi poboljšao funkcionalnost i korisničko iskustvo. Fokus redizajna bio je na razvoju posebno prilagođene logike naručivanja i dostave, dizajnirane da se prilagodi promjenama u zalihama. To omogućava fleksibilno upravljanje ponudom u stvarnom vremenu. Osim poboljšanja funkcionalnosti, važan dio redizajna bio je očuvanje i poboljšanje SEO pozicije.

eUredski
eUredski

DIZAJN, ECOMMERCE I DIGITALNI MARKETING

euredski.hr

Nakon nekoliko godina uspješnog poslovanja, eUredski odlučio je krenuti u potpuni redizajn svoje stranice uz uvođenje proaktivne marketinške strategije. Glavni cilj redizajna bio je unapređenje korisničkog iskustva kroz novu kategorizaciju proizvoda. Također, cilj je bio ne samo održati, već i poboljšati njihovu online vidljivost, što je ključno za privlačenje novih kupaca i zadržavanje postojećih.

Frida-Mijić
Frida-Mijić

Dizajn, ERP integracija i vizualni identitet

www.frida-mijic.hr

Web shop Frida-Mijić, specijaliziran za prodaju keramičkih pločica, sanitarija, kupaonskog namještaja i građevinskog materijala, doživio je značajnu transformaciju svoje online prisutnosti kroz razvoj sofisticirane web trgovine. U okviru projekta, redefiniran je vizualni identitet tvrtke, i pokrenute su marketinške aktivnpsti. Više pročitajte u našoj studiji slučaja.

Bio Sculpture
Virtualna tvornica Biosculpture
Bio Sculpture

DIZAJN, ECOMMERCE I DIGITALNI MARKETING

www.biosculpture.hr

Bio Sculpture nas je angažirao za redizajn web shopa, kao i kompletnu marketinšku uslugu nakon lansiranja shopa. Web shop je unikatno dizajniran, jednostavan za održavanje i optimiziran za brzo učitavanje. Izuzetno smo ponosni na uspješnu i ugodnu suradnju koju smo ostvarili s ovim globalnim brendom.

Dukat
Virtualna tvornica Dukat
Dukat

dizajn, ecommerce development i SAP integracija

dukatshop.hr

Dukat d.d. povjerio nam je dizajniranje i razvoj inovativnog rješenja kao odgovor zahtjevima tržišta – B2C i B2B ecommerce sustav.
Implementacija unikatno dizajniranog web rješenja, SAP integracija, programiranje funkcionalnosti prema logici poslovanja klijenta, ekstenzivno testiranje i održavanje sustava.

Hon-ing
Virtualna tvornica Hon-ing
Hon-ing

DIZAJNIRANJE I IZRADA WEB STRANICE

hon-ing.hr

Dizajniranje dinamične, animacijama prožete web stranice s ciljem poboljšanja online prezentacije uspješne domaće tiskare. Višejezična web stranica potiče korisnike na istraživanje te pruža ugodno korisničko iskustvo na svim ekranima.

Tilio
Virtualna tvornica Tilio
Tilio

DIZAJN, IZRADA WEB STRANICE I SEO

www.tilio.hr

Moderno dizajnirana prezentacijska stranica s izuzetno snažnim organskim položajem na google tražilici. Gotovo sav promet web generira kroz organski traffic koji proizlazi iz kombinacije stručne izrade i kvalitetnog sadržaja. Web pruža jednako ugodno iskustvo na svim uređajima, a administratorima potpunu samostalnost upravljanja sadržajem.

The Core
Virtualna tvornica The Core
The Core

ecommerce dizajn & development

thecore.hr

Izrada web shopa te povezivanje online trgovine s ERP-om u cilju automatizacije postupaka i prijenosa podataka. Web shop podržava pregledavanje asortimana prema popularnim brendovima ili pretraživanje po drugim proizvoljnim kriterijima, a u trgovinu je integrirano i rješenje za naplatu karticama, uz specifične funkcionalnosti u cilju poboljšanja marketinških rezultata.

Shika
Virtualna tvornica Shika
Shika

DIZAJN, IZRADA WEB SHOPA

www.shika.hr

Za kreativnu i uspješnu domaću dizajnericu imali smo zadovoljstvo izraditi prvu Shika web trgovinu. Web shop je višejezičan, omogućuje brzo i jednostavno naručivanje proizvoda, te nastoji posjetiteljima vjerno prenijeti unikatnu i opuštenu energiju Shika brenda,

Poche Paris
Virtualna tvornica Poche Paris
Poche Paris

web dizajn, e-commerce i erp integracija

poche-paris.eu/hr

Uz jednostavan i elegantan dizajn, fokus je stavljen upravo na web trgovinu u kojoj će stylish korisnici uživati bez distrakcija. Uz user-friendly checkout proces i atraktivne pogodnosti, sigurni smo da će žene, ali i muškarci, pronaći brojne modne kombinacije iz udobnosti svojeg doma.

Tip-Top
Tip-Top

CUSTOM WEB APLIKACIJA I INTERNET MARKETING

www.tip-top.hr

Maksimalno jednostavno front-end sučelje uz tailor-made pozadinski sustav Tip-Top.hr čini inovativnim startupom, odnosno tehnološkom platformom u sferi čišćenja prostora. Projekt je obuhvatio i izradu kompletnog vizualnog identiteta, a suradnja s Tip-Top.hr ekipom intenzivno se nastavlja i kroz kontinuirani internet marketing

Razgovor
Razgovor

dizajn, web development i seo

www.razgovor.hr

Partnerska tvrtka je u suradnji s Virtualnom Tvornicom pokrenula inovativnu web platformu za pružanje psihološke pomoći. Projekt je realiziran kao odgovor na izuzetan skok u potražnji za psihološkom pomoći u doba potresa i pandemije - omogućuje korisnicima da na brz, diskretan i jednostavan način pristupe susretu sa stručnjakom relevantnim za njihovu problematiku.

Sorion
Sorion

ecommerce rješenje & internet marketing

www.sorion.hr

User-friendly web shop sa svim potrebnim funkcionalnostima i dizajnom za uspješno online poslovanje. Uz kontinuirane internet marketing aktivnosti, ostvaruje se i kontinuirani rast komercijalnih rezultata.  Web rješenje je intuitivno, mobile-friendly i nudi proizvode koji “život znače” kod tretiranja psorijaze.

Lipa Mill
Lipa Mill

internet marketing kampanja

U suradnji s agencijom IDEO, radili smo na tehničkoj konfiguraciji i optimizaciji internet marketing kampanje za domaće i omiljene Lipa Mill bilježnice. Kanali distribucije oglasa uključuju Facebook, Instagram, Google Search, Google Display + YouTube.