Izrada web stranica

Stvaramo unikatna i funkcionalna web rješenja koja nadmašuju očekivanja.
Virtualna tvornica

Dobro napravljena web stranica je alat koji štedi vaše vrijeme i mjerljivo utječe na poboljšanje vašeg poslovanja. Tvrtke koje danas nemaju web stranicu posluju s vrlo specifičnim poslovnim modelom ili prepuštaju veliki dio tržišta konkurenciji. Taj zanemareni dio tržišta postaje svakim danom sve značaniji i unosniji.

Radimo webove koji će ispuniti ili nadmašiti očekivanja vlasnika i korisnika:

Web karakteristike:

Poslovni rezultati

Svaki web pažljivo krojimo u skladu s ciljevima vašeg poslovanja. Pazimo na detalje koji čine razliku na duge staze.

Brzina loadanja web stranice

Korisnici očekuju brzo loadanje stranice i nemaju strpljenja čekati otvaranje sporih stranica

Jednostavnost korištenja

Intuitivno navigiranje web stranicom i jednostavno pronalaženje bitnih informacija ključno je za dobro korisničko iskustvo

Unikatan dizajn

Ne radimo s gotovim predlošcima. Za svaki novi web kreiramo unikatan, oku ugodan i visoko funkcionalan dizajn.

Responzivan dizajn

Dizajn web stranice prilagođava se veličini ekrana i pruža jednako ugodno iskustvo korištenja na telefonu ili velikom monitoru.

Jednostavnost administriranja

Vlasnik, odnosno administrator web stranice, može na jednostavan način samostalno ažurirati sadržaje weba i objavljivati novosti.

Iskustva naših klijenata

“Kao direktor tvrtke Bio Sculpture d.o.o., zadovoljstvo mi je preporučiti nase suradnike Virtualna tvornica d.o.o. za izradu web trgovine te usluge vodenja drustvenih mreza i google oglasa. Izrazito smo zadovoljni navedenim uslugama te našom aktivnom radnjom koja nam je poboljšala poslovne rezultate. Smatram da su izvrsni stručnjaci koji svojom predanoscu znatno doprinose dobrobiti branda.”

Ana Ucović, Bio Sculpture d.o.o.

“Naša suradnja s Virtualnom tvornicom pokazala je da svježe ideje, kreativnost i konzistentnost u provođenju planova svakako čini osjetljivu pozitivnu razliku u našem poslovanju. Virtualna tvornica je mladi tim kreativnih ljudi koji na sebe preuzima veliki dio posla kojim se inače mi ne bi mogli baviti unutar tvrtke. Njihove usluge, od savjeta, inicijativa, kreiranja kampanja pa sve do snimanja i fotografiranja, potaknule su povećani interes za naše proizvode i osnažile prepoznatljivost našeg brenda.”

Ira Župan Bogdanović, vlasnica trgovina Kredenca

“U Virtualnoj tvornici pronašli smo partnera u pravom smislu te riječi. Bez problema prate svaki novi korak u našem poslovanju. Stekli su naše puno povjerenje jer puno je agencija koje su jake na riječima, dok je Virtualna tvornica jaka na rezultatima. Oni znaju slušati, shvatiti i ponuditi dobra rješenja. S njima naše online poslovanje svake godine bilježi rast.”

Želimir Vukšić, direktor Biomundus d.o.o.

“Shvaćanje poruka koje želimo poslati našim potencijalnim kupcima nam je na prvom mjestu. Virtualna tvornica je od samog početka te naše poruke uspjela pretvoriti u odlične digitalne kampanje. Naša zajednička suradnja rezultirala je sve većom prepoznatljivošću naših brendova, a to se iz godine u godinu osjeti kroz uspješnost našeg poslovanja.”

Ivana Ljubić Herceg, Brand Manager, Proximum d.o.o.

“Agenciju Virtualna tvornica angažirali smo za potrebu izrade web rješenja stranice Šibenik Dance Festivala. Njihova stručnost, predanost i profesionalnost zaslužuju najviše pohvale. Pokazali su izuzetnu pažnju prema našim zahtjevima i potrebama, a razumijevanje našeg brenda i ciljeva bilo je ključno u stvaranju jedinstvenog i privlačnog dizajna.Naša nova web stranica postala je jedan od najvažnijih alata za promociju Šibenik Dance Festivala, te stoga suradnju nastavljamo i u budućnosti na području razvoja, digitalnog marketinga i online oglašavanja.”

Zorana Mihelčić, Šibenik Dance Festival

Javite nam se za savjet ili zatražite ponudu

Za uspješno poslovanje u online okruženju, kvalitetan web je temelj kuće. Dugoročno uspješan online projekt zahtijeva pomno planiranje, user-friendly dizajn, stručnu tehničku implementaciju i kontinuiranu optimizaciju weba na temelju prikupljenih podataka.