IZRADA WEB RJEŠENJA

WEB DIZAJN I IZRADA WEB STRANICA

IZRADA WEB SHOPA

IZRADA WEB APLIKACIJA

Radimo u skladu s najnovijim tehnologijama i standardima

Dobro napravljena web stranica je alat koji štedi vaše vrijeme i poboljšava poslovanje na razne načine. Poboljšanja za vas ostvarujemo planski, u skladu s marketinškim i prodajnim ciljevima.

Tvrtke koje danas nemaju web stranicu posluju s vrlo specifičnim poslovnim modelom ili prepuštaju velik dio tržišta konkurenciji. Taj zanemareni dio tržišta postaje svakim danom sve veći i profitabilniji.

Za uspješno poslovanje u online okruženju, kvalitetan web je temelj kuće. Potreban je dobar plan, kreativna provedba i rad na kontinuiranim poboljšanjima.

O čemu razmišljati kod donošenja odluke o web stranici?

Zašto uložiti u dobar web shop?

Prvi dojam nakon otvaranja web trgovine je vrlo važan za potencijalne kupce. Preglednost stranice, dojam kredibiliteta i pametan raspored elemenata krucijalni su za pretvaranje posjetitelja u kupca.

Online kupovina u zadnjih godinu dana u Hrvatskoj je porasla za 90% te kontinuirano raste. Web trgovina je uvijek otvorena, a nema troškova režija, najamnine i opreme – troškovi poslovanja drastično su niži u odnosu na tradicionalnu trgovinu.

IZRADA WEB SHOPA JEDNA JE OD TEMELJNIH USLUGA VIRTUALNE TVORNICE. Vrijedno iskustvo stečeno kroz dizajniranje, razvoj i testiranje brojnih web shop rješenja koristimo za jačanje vaših prodajnih rezultata.

Što je još korisno znati?

Izrada poslovnih rješenja po mjeri

Web aplikacije su programska rješenja koja mogu uvelike doprinijeti razvoju vašeg poslovanja, automatizacijom određenih procesa ili jednostavno boljom organizacijom podataka.

Rastuću popularnost web aplikacija, osim njihovoj praktičnosti i ekonomičnosti, možemo pripisati i činjenici da im je moguće pristupiti putem bilo kojeg uređaja spojenog na internet, bio to pametni telefon, tablet ili računalo. Treba vam samo internetski preglednik i spremni ste za korištenje aplikacije.

Da biste koristili web aplikaciju, nije potrebno nikakvo posebno informatičko predznanje, dovoljno je samo poznavanje korištenja internetom, a aplikacija služi upravo tome da vam poslovanje olakša i ubrza protok informacija.

Što možete očekivati od dobre web aplikacije?

Web izrada