Izrada web rješenja

Web dizajn i izrada web stranica

Izrada web shopa

Izrada web aplikacija

Web dizajn i izrada web stranica

Radimo u skladu s najnovijim tehnologijama i standardima

Dobro napravljena web stranica je alat koji štedi vaše vrijeme i može mjerljivo utjecati na poboljšanje vašeg poslovanja.

Tvrtke koje danas nemaju web stranicu posluju s vrlo specifičnim poslovnim modelom ili prepuštaju velik dio tržišta konkurenciji. Taj zanemareni dio tržišta postaje svakim danom sve veći i profitabilniji.

Za uspješno poslovanje u online okruženju, kvalitetan web je temelj kuće. Dugoročno uspješan online projekt zahtijeva pomno planiranje, user-friendly dizajn, besprijekornu tehničku implementaciju i kontinuiranu optimizaciju weba na temelju prikupljenih podataka.

O čemu razmišljati kod donošenja odluke o web stranici?

CMS

CMS sustav omogućuje vam da samostalno unosite nove sadržaje na web stranicu. Uživate autonomiju osvježavanja weba neovisno o web dizajnerima i programerima iz Virtualne tvornice. Možete dodavati reference, novosti iz poslovanja, akcijske ponude i sve ostale tekstualne ili multimedijske sadržaje koje želite podijeliti. Možete voditi i blog, povezivati sadržaje s društvenim mrežama i još štošta. Ako bilo kad zatreba podrška, imate od nas suludo brz tehnički support.

Responzivnost

Responzivne web stranice su one posebno prilagođene za pregledavanje na pametnim telefonima i tabletima. Mobilno surfanje raste munjevito i korisnici pametnih telefona vrlo brzo su se navikli na jednostavno i intuitivno pregledavanje webova. Web stranice koje stvaramo predviđene su za različite platforme i okruženja pregledavanja. Bilo da je riječ o iPhone uređaju ili desktop monitoru od 27 incha, korisničko iskustvo mora biti potpuno prilagođeno i ugodno.

Google

Google može postati najbolji prijatelj vaših web stranica, ako se web pametno optimizira za najpopularniju svjetsku tražilicu. Što ovo znači? Npr. ako ste vlasnik rent-a-car tvrtke u Zagrebu, želite biti prvi na Google tražilici kad god netko upiše „rent-a-car Zagreb“, „car rental Zagreb“ ili neki srodan pojam. Za postizanje top položaja među Google rezultatima potrebno je puno rada i vremena, ali temeljni korak je upravo kvalitetno optimizirana web stranica. Ako je temelj krivo postavljen, svi daljnji napori su uzaludni.

Estetika

Web stranice koje radimo su brze, lijepe i funkcionalne. Posjetitelji vašeg weba žele intuitivno navigirati stranicom do sadržaja koji im je potreban, žele stranicu koja se brzo otvara i pritom je oku ugodna. Spoj funkcionalnosti i estetske dopadljivosti nije jednostavno ostvariti, ali to je ono gdje se istinska stručnost dizajniranja i izrade webova može demonstrirati. Svaki “kutak” vašeg weba treba ispunjavati određenu svrhu.

Cijena

Cijena usluge zasigurno je važan čimbenik, no nesretno je kad cijena postane jedini faktor u donošenju odluke o izvođaču web usluga – upravo to se nerijetko pokaže kao odluka koja dugoročno donosi najveće i nenadane troškove, kroz funkcionalne manjkavosti weba, sigurnosne propuste i nefleksibilan sustav. Cijene naših usluga nisu predefinirane paketima jer nam iskustvo dokazuje da svaki projekt/klijent ima svoje specifičnosti te se cijena usluge formira u skladu s opisom posla. Nastojimo omogućiti poduzećima da dobiju vrhunsku uslugu i podršku u online poslovanju, uz maksimalno racionalno ulaganje.

Izrada web shopa

Zašto uložiti u dobar web shop?

Prvi dojam nakon otvaranja web trgovine je vrlo važan za potencijalne kupce. Preglednost stranice, dojam kredibiliteta i pametan raspored elemenata krucijalni su za pretvaranje posjetitelja u kupca.

Online kupovina u zadnjih godinu dana u Hrvatskoj je porasla za 90% te kontinuirano raste. Web trgovina je uvijek otvorena, a nema troškova režija, najamnine i opreme – troškovi poslovanja drastično su niži u odnosu na tradicionalnu trgovinu.

IZRADA WEB SHOPA JEDNA JE OD TEMELJNIH USLUGA VIRTUALNE TVORNICE. Vrijedno iskustvo stečeno kroz dizajniranje, razvoj i testiranje brojnih web shop rješenja koristimo za jačanje vaših prodajnih rezultata.

Što je još korisno znati?

Plaćanje putem web trgovine

Kupci putem web trgovine najčešće plaćaju pouzećem, karticom ili virmanski. Sve opcije moguće je implementirati u vašu web trgovinu. Da bi se putem web shopa mogla izvršiti uplata karticom, sa web shopom se povezuje payment gateway koji služi za obradu podataka kartice/transakcije u posebno zaštićenom okruženju.

Administracija

Upravljanje trgovinom izuzetno je lako. Administracijsko sučelje omogućuje vam da trgovinu samostalno nadopunjujete novim proizvodima ili kategorijama proizvoda, određujete akcijske cijene, dodajete fotografije i opise itd. Ukratko, s potpunom autonomijom upravljate svojom online trgovinom.

Analiza prometa

Sustav za analizu posjećenosti daje vam točnu informaciju o tome koji su proizvodi najviše pregledavani i naručivani, kako su kupci pronašli web stranicu, s kojih geolokacija najčešće posjećuju te još mnogo korisnih informacija koje pomažu u donošenju boljih marketinških odluka.

Inozemno tržište

Putem web trgovine i online marketinga možete puno lakše naći i kupce ili distributere na stranim tržištima. Web shop pruža mogućnost višejezičnosti i viševalutnosti, što znači da vašu ponudu usluga ili proizvoda možete u potpunosti pripremiti za prezentaciju na željenom inozemnom tržištu.

Izrada web aplikacija

Izrada poslovnih rješenja po mjeri

Web aplikacije su programska rješenja koja mogu uvelike doprinijeti razvoju vašeg poslovanja, automatizacijom određenih procesa ili jednostavno boljom organizacijom podataka.

Rastuću popularnost web aplikacija, osim njihovoj praktičnosti i ekonomičnosti, možemo pripisati i činjenici da im je moguće pristupiti putem bilo kojeg uređaja spojenog na internet, bio to pametni telefon, tablet ili računalo. Treba vam samo internetski preglednik i spremni ste za korištenje aplikacije.

Da biste koristili web aplikaciju, nije potrebno nikakvo posebno informatičko predznanje, dovoljno je samo poznavanje korištenja internetom, a aplikacija služi upravo tome da vam poslovanje olakša i ubrza protok informacija.

Što možete očekivati od dobre web aplikacije?

  • Ušteda vremena i novca
  • Prilagođena je vašim potrebama i načinu rada
  • Bolje upravljanje podacima
  • Automatizacija ponavljajućih zadataka
  • Povećanje produktivnosti djelatnika
  • Bolje korisničko iskustvo klijenata
Web aplikacije se izrađuju da bi riješile određene probleme u poslovanju ili jednostavno unaprijedile određene procese i dovele ih na višu razinu efikasnosti. Obratite nam se s vašim pitanjima ili prijedlozima, a mi ćemo istražiti vaše poslovanje i upoznati problematiku te u suradnji s vama kreirati rješenje koje poslovanju daje novu dimenziju.

Obratite nam se s vašim pitanjima ili prijedlozima, a mi ćemo istražiti vaše poslovanje i upoznati problematiku te u suradnji s vama kreirati rješenje koje poslovanju daje novu dimenziju.

Web izrada