Digitalni marketing

Osmišljavamo, dizajniramo i vodimo profitabilne online kampanje.
Virtualna tvornica

Živimo u digitalnom okruženju, stoga je ulaganje u digitalni marketing postalo nužno za uspješan razvoj poslovanja. Gotovo svi koristimo internet i digitalne medije kako bismo pretraživali informacije, kupovali proizvode ili ostvarili interakciju s brendom. Koristeći kreativna rješenja i dostupne digitalne alate, stvaramo nove vrijednosti i dugoročno profitabilne rezultate.

Što očekivati od digitalnog marketinga?

Full-service pristup

Pogon Virtualne Tvornice čini tim specijaliziranih stručnjaka za pojedina područja digitalnog marketinga. Gradimo dugoročne odnose koji se temelje na povjerenju, a validiraju rezultatima. Proaktivnim pristupom i kompletnim setom usluga pozicioniramo se kao pouzdan partner u ostvarivanju poslovnih ciljeva.

Google Ads

Jedan od najpreciznijih oblika oglašavanja danas - zbog jedinstvenog načina povezivanja ponude i potražnje. Kombinacijom Search i Display oglasa, pozicioniramo vaš brend iznad konkurencije kako biste se istaknuli u ključnom trenutku i privukli nove kupce.

Društvene mreže

Igraju nezaobilaznu ulogu u marketingu i poslovanju. Omogućuju direktnu interakciju s vašom ciljnom publikom te nude napredne i precizne mogućnosti targetiranja. Najbitnije, pružaju priliku za stvaranje aktivne i privržene zajednice korisnika.

YouTube

Video sadržajem može privući pažnju dijela korisnika, dok istodobno omogućuje komuniciranje složenijih poruka na zabavan način. Pruža globalan doseg i odličan je kanal distribucije za povećanje brand awarenessa.

SEO

Za neke djelatnosti SEO je dugoročno najvrjedniji oblik online marketinga. Organskim pozicioniranjem web stranice za strateški ključne pojmove, može se stvoriti izuzetno vrijedan priljev besplatnog i relevantnog prometa na web stranice.

Mjerljivost rezultata

Jasna mjerljivost rezultata temeljna je karakteristika digitalnog marketinga. Analitika nam omogućuje praćenje učinkovitosti kampanja, stvara uvid u ponašanja korisnika i dopušta optimizaciju marketinških ulaganja na temelju informiranih odluka.

Iskustva naših klijenata

“Kao direktor tvrtke Bio Sculpture d.o.o., zadovoljstvo mi je preporučiti nase suradnike Virtualna tvornica d.o.o. za izradu web trgovine te usluge vodenja drustvenih mreza i google oglasa. Izrazito smo zadovoljni navedenim uslugama te našom aktivnom radnjom koja nam je poboljšala poslovne rezultate. Smatram da su izvrsni stručnjaci koji svojom predanoscu znatno doprinose dobrobiti branda.”

Ana Ucović, Bio Sculpture d.o.o.

“Naša suradnja s Virtualnom tvornicom pokazala je da svježe ideje, kreativnost i konzistentnost u provođenju planova svakako čini osjetljivu pozitivnu razliku u našem poslovanju. Virtualna tvornica je mladi tim kreativnih ljudi koji na sebe preuzima veliki dio posla kojim se inače mi ne bi mogli baviti unutar tvrtke. Njihove usluge, od savjeta, inicijativa, kreiranja kampanja pa sve do snimanja i fotografiranja, potaknule su povećani interes za naše proizvode i osnažile prepoznatljivost našeg brenda.”

Ira Župan Bogdanović, vlasnica trgovina Kredenca

“U Virtualnoj tvornici pronašli smo partnera u pravom smislu te riječi. Bez problema prate svaki novi korak u našem poslovanju. Stekli su naše puno povjerenje jer puno je agencija koje su jake na riječima, dok je Virtualna tvornica jaka na rezultatima. Oni znaju slušati, shvatiti i ponuditi dobra rješenja. S njima naše online poslovanje svake godine bilježi rast.”

Želimir Vukšić, direktor Biomundus d.o.o.

“Shvaćanje poruka koje želimo poslati našim potencijalnim kupcima nam je na prvom mjestu. Virtualna tvornica je od samog početka te naše poruke uspjela pretvoriti u odlične digitalne kampanje. Naša zajednička suradnja rezultirala je sve većom prepoznatljivošću naših brendova, a to se iz godine u godinu osjeti kroz uspješnost našeg poslovanja.”

Ivana Ljubić Herceg, Brand Manager, Proximum d.o.o.

“Agenciju Virtualna tvornica angažirali smo za potrebu izrade web rješenja stranice Šibenik Dance Festivala. Njihova stručnost, predanost i profesionalnost zaslužuju najviše pohvale. Pokazali su izuzetnu pažnju prema našim zahtjevima i potrebama, a razumijevanje našeg brenda i ciljeva bilo je ključno u stvaranju jedinstvenog i privlačnog dizajna.Naša nova web stranica postala je jedan od najvažnijih alata za promociju Šibenik Dance Festivala, te stoga suradnju nastavljamo i u budućnosti na području razvoja, digitalnog marketinga i online oglašavanja.”

Zorana Mihelčić, Šibenik Dance Festival

Javite nam se za savjet ili zatražite ponudu

Na svakog klijenta uvijek gledamo kao na jedinstveni potencijal za dostizanje još boljih rezultata. Neprestano istražujemo mogućnosti kako unaprijediti vaše poslovanje jer digitalna arena svakim danom postaje sve izazovnija. U našem okruženju optimizacija aktivnosti je kontinuirani proces - uvijek ima prostora za korak više.