Izrada web aplikacija

Po mjeri razvijamo web aplikacije za povećanje produktivnosti u vašem poslovanju.
Virtualna tvornica

Web aplikacije su programska rješenja koja mogu uvelike doprinijeti razvoju vašeg poslovanja, automatizacijom određenih procesa ili jednostavno boljom organizacijom podataka. Rastuću zastupljenost web aplikacija u poslovanju, osim njihovoj praktičnosti i ekonomičnosti, možemo pripisati i činjenici da im je moguće pristupiti putem bilo kojeg uređaja spojenog na internet, bio to pametni telefon, tablet ili računalo.

Treba vam samo internetski preglednik i spremni ste za korištenje aplikacije.

Što očekivati od web aplikacije?

Intuitivan user-interface dizajn

Naš zadatak je demonstrirati razumijevanje zahtjeva i ciljeva poslovanja oblikovanjem dizajna koji je intuitivan, visoko funkcionalan i potiče korištenje.

Programiranje po mjeri

Osmišljavamo i implementiramo funkcionalnosti po mjeri vašeg poslovanja; stvaramo rješenje koje se integrira bezbolno u vaše procese.

Ušteda vremena i novca

Učinci kvalitetno izvedene web aplikacije vidljivi su kroz povećanje produktivnosti; uštedu vremena i novca utrošenih u određene procese.

Bolje upravljanje podacima

Uređenost i dostupnost podataka stvara novu vrijednost u poslovanja te omogućuje donošenje informiranih odluka za poboljšanje poslovanja.

Pristupačnost sa svih uređaja

Neovisno o tipu uređaja koji se koristi za pristupanje - desktop, tablet ili telefon - web aplikacija bit će dostupna i funkcionalna..

Fleksibilnost nadogradnji

Sukladno promjenama i novim potrebama vašeg poslovanja, web aplikacija izrađuje se na način koji dopušta implementaciju novih funkcionalnosti.

Iskustva naših klijenata

“Kao direktor tvrtke Bio Sculpture d.o.o., zadovoljstvo mi je preporučiti nase suradnike Virtualna tvornica d.o.o. za izradu web trgovine te usluge vodenja drustvenih mreza i google oglasa. Izrazito smo zadovoljni navedenim uslugama te našom aktivnom radnjom koja nam je poboljšala poslovne rezultate. Smatram da su izvrsni stručnjaci koji svojom predanoscu znatno doprinose dobrobiti branda.”

Ana Ucović, Bio Sculpture d.o.o.

“Naša suradnja s Virtualnom tvornicom pokazala je da svježe ideje, kreativnost i konzistentnost u provođenju planova svakako čini osjetljivu pozitivnu razliku u našem poslovanju. Virtualna tvornica je mladi tim kreativnih ljudi koji na sebe preuzima veliki dio posla kojim se inače mi ne bi mogli baviti unutar tvrtke. Njihove usluge, od savjeta, inicijativa, kreiranja kampanja pa sve do snimanja i fotografiranja, potaknule su povećani interes za naše proizvode i osnažile prepoznatljivost našeg brenda.”

Ira Župan Bogdanović, vlasnica trgovina Kredenca

“U Virtualnoj tvornici pronašli smo partnera u pravom smislu te riječi. Bez problema prate svaki novi korak u našem poslovanju. Stekli su naše puno povjerenje jer puno je agencija koje su jake na riječima, dok je Virtualna tvornica jaka na rezultatima. Oni znaju slušati, shvatiti i ponuditi dobra rješenja. S njima naše online poslovanje svake godine bilježi rast.”

Želimir Vukšić, direktor Biomundus d.o.o.

“Shvaćanje poruka koje želimo poslati našim potencijalnim kupcima nam je na prvom mjestu. Virtualna tvornica je od samog početka te naše poruke uspjela pretvoriti u odlične digitalne kampanje. Naša zajednička suradnja rezultirala je sve većom prepoznatljivošću naših brendova, a to se iz godine u godinu osjeti kroz uspješnost našeg poslovanja.”

Ivana Ljubić Herceg, Brand Manager, Proximum d.o.o.

“Agenciju Virtualna tvornica angažirali smo za potrebu izrade web rješenja stranice Šibenik Dance Festivala. Njihova stručnost, predanost i profesionalnost zaslužuju najviše pohvale. Pokazali su izuzetnu pažnju prema našim zahtjevima i potrebama, a razumijevanje našeg brenda i ciljeva bilo je ključno u stvaranju jedinstvenog i privlačnog dizajna.Naša nova web stranica postala je jedan od najvažnijih alata za promociju Šibenik Dance Festivala, te stoga suradnju nastavljamo i u budućnosti na području razvoja, digitalnog marketinga i online oglašavanja.”

Zorana Mihelčić, Šibenik Dance Festival

Javite nam se za savjet ili zatražite ponudu

Web aplikacije se implementiraju da bi riješile detektirane probleme u poslovanju ili jednostavno unaprijedile određene procese i dovele ih na višu razinu efikasnosti. Obratite nam se s povjerenjem ako želite da u suradnji s vama kreiramo rješenje koje poslovanju daje novu vrijednost.