Analitika i optimizacija

Kontinuirano pronalazimo prilike kako unaprijediti vaše poslovanje.
Virtualna tvornica

Sustavno prikupljanje, praćenje, analiziranje i tumačenje podataka ponašanja korisnika na njihovom “online” putu ključno je kako bi se kvantitativno procijenila učinkovitost marketinških kampanja te donosile informirane odluke. Zahvaljujući optimiziranim kampanjama moći ćemo dostizati ciljeve s još većom uspješnošću jer nam daju informacije što korisnike zanima, što traže ili što bi ih moglo zainteresirati kako bi postali kupci.

Što vam Virtualna tvornica može ponuditi?

Ciljevi i rezultati

Utvrđivanje jasnih ciljeva predstavlja prvi korak prema uspješnim rezultatima. Analizirajući podatke, imamo sposobnost prepoznati nove prilike kako bismo dostigli predviđene ciljeve. Također, vrlo je važno imati precizno definirane ciljeve te sustavno pratiti i mjeriti rezultate koje ostvarujemo kako bi ih mogli dodatno unaprijediti.

SEO optimizacija

Optimizacija za tražilice oduvijek je prilično mistificirano, ali i složeno područje internet marketinga. Riječ je o multidisciplinarnom procesu koji gotovo uvijek započinje od istraživanja, dok optimizaciji nikad nema kraja. SEO je usluga koja generira vrijedan i dugoročno relevantan promet na vašoj web stranici, bez da plaćate oglase.

Google Analytics

Izuzetno važan alat za mjerenje i analitiku u digitalnom marketingu kako bi se pratili poslovni rezultati. Metrike koje se mogu trackati pružaju dragocjene uvide o ponašanju korisnika na web stranici jer omogućuju bolje razumijevanje njihovih interesa, potreba i preferencija. Osim toga, omogućava i praćenje rezultata marketinških kampanja što je od ključne važnosti za donošenje informiranih odluka i planiranje budućih marketinških strategija kako bi se postigla bolja učinkovitost.

FB Business Manager

Pruža centralizirano mjesto za upravljanje svim marketinškim aktivnostima na Facebooku i Instagramu. Nudi mnoge napredne značajke koje olakšavaju organizaciju i analizu, upravljanje poslovnim stranicama, oglasima i drugim marketinškim aktivnostima. Nudi niz mogućnosti koje pomažu tvrtkama i marketinškim profesionalcima da organiziraju, nadgledaju i analiziraju svoje kampanje.

Landing page optimizacija

Podrazumijeva prilagodbu posebne web stranice s ciljem poboljšanja konverzija unutar marketinških kampanja. Njena važnost leži u stvaranju usklađenosti s ciljevima kampanje, s fokusom na poticanje željenih korisničkih radnji putem jasnih poziva na akciju (CTA) i dizajna usmjerenog na konverzije. Kroz ovaj proces, tvrtke postižu veće uspjehe u pretvaranju posjetitelja u klijente, optimizirajući rezultate marketinških aktivnosti.

Interpretacija za klijente

Kroz proces ekstrakcije ključnih saznanja iz obilja prikupljenih podataka i stručnog iščitavanja analitike, klijentima pružamo transparentno izvješćivanje, jasne zaključke i tumačenja svih navedenih podataka. Pružajući stručne savjete otvaraju se mogućnosti za optimizaciju budućih ulaganja.

Iskustva naših klijenata

“Kao direktor tvrtke Bio Sculpture d.o.o., zadovoljstvo mi je preporučiti nase suradnike Virtualna tvornica d.o.o. za izradu web trgovine te usluge vodenja drustvenih mreza i google oglasa. Izrazito smo zadovoljni navedenim uslugama te našom aktivnom radnjom koja nam je poboljšala poslovne rezultate. Smatram da su izvrsni stručnjaci koji svojom predanoscu znatno doprinose dobrobiti branda.”

Ana Ucović, Bio Sculpture d.o.o.

“Naša suradnja s Virtualnom tvornicom pokazala je da svježe ideje, kreativnost i konzistentnost u provođenju planova svakako čini osjetljivu pozitivnu razliku u našem poslovanju. Virtualna tvornica je mladi tim kreativnih ljudi koji na sebe preuzima veliki dio posla kojim se inače mi ne bi mogli baviti unutar tvrtke. Njihove usluge, od savjeta, inicijativa, kreiranja kampanja pa sve do snimanja i fotografiranja, potaknule su povećani interes za naše proizvode i osnažile prepoznatljivost našeg brenda.”

Ira Župan Bogdanović, vlasnica trgovina Kredenca

“U Virtualnoj tvornici pronašli smo partnera u pravom smislu te riječi. Bez problema prate svaki novi korak u našem poslovanju. Stekli su naše puno povjerenje jer puno je agencija koje su jake na riječima, dok je Virtualna tvornica jaka na rezultatima. Oni znaju slušati, shvatiti i ponuditi dobra rješenja. S njima naše online poslovanje svake godine bilježi rast.”

Želimir Vukšić, direktor Biomundus d.o.o.

“Shvaćanje poruka koje želimo poslati našim potencijalnim kupcima nam je na prvom mjestu. Virtualna tvornica je od samog početka te naše poruke uspjela pretvoriti u odlične digitalne kampanje. Naša zajednička suradnja rezultirala je sve većom prepoznatljivošću naših brendova, a to se iz godine u godinu osjeti kroz uspješnost našeg poslovanja.”

Ivana Ljubić Herceg, Brand Manager, Proximum d.o.o.

“Agenciju Virtualna tvornica angažirali smo za potrebu izrade web rješenja stranice Šibenik Dance Festivala. Njihova stručnost, predanost i profesionalnost zaslužuju najviše pohvale. Pokazali su izuzetnu pažnju prema našim zahtjevima i potrebama, a razumijevanje našeg brenda i ciljeva bilo je ključno u stvaranju jedinstvenog i privlačnog dizajna.Naša nova web stranica postala je jedan od najvažnijih alata za promociju Šibenik Dance Festivala, te stoga suradnju nastavljamo i u budućnosti na području razvoja, digitalnog marketinga i online oglašavanja.”

Zorana Mihelčić, Šibenik Dance Festival

Javite nam se za savjet ili zatražite ponudu

Stalno u istraživanju i uvijek u analizama. Podaci o ponašanju korisnika nam puno govore o shvaćanju ljudskih potreba, medija i tehnologija koje svakim danom postaju sve pametnije. Opremljeni iskustvom, kreativom i učinkovitim digitalnim alatima, a pritom pažljivo osluškujući potrebe svakog klijenta, planiramo kampanje koje će pojedinom poslovanju pridonijeti mjerljivim rezultatima. Zahvaljujući našim stručnjacima iz različitih segmenata digitalnog marketinga gradimo put prema maksimalnom uspjehu poslovanja klijenta.