Izrada web shopa

Radimo web shopove koji su dizajnirani za profitabilno online poslovanje.
Virtualna tvornica

Savjetujemo klijenta o odabiru tehnološkog rješenja koje smatramo optimalnim za potrebe poslovanja, bilo da je riječ o shopu od 5 proizvoda ili 50.000.

Neovisno o kompleksnosti projekta, isporučujemo temeljito testirana rješenja koja potiču korisnike na kupnju i zadovoljavaju najbitnije karakteristike uspješne web trgovine.

Što je ključno za web trgovinu?

Brzina loadanja web trgovine

Korisnici su izuzetno nestrpljivi i rijetko će čekati otvaranje svake stranice sporog shopa, ako se ne otvaraju brzo.

Jednostavnost korištenja

Korisnici ne žele kupovati putem web shopa koji je neintuitivan i ne pruža mogućnost jasnog navigiranja.

Sigurnost i pouzdanost

Web shop funkcionira pouzdano i stabilno a korisnicima se jamči sigurnost u korištenju i plaćanju.

Unikatan dizajn

Ne radimo s gotovim predlošcima. Za svaki projekt kreiramo unikatan, oku ugodan i visoko funkcionalan dizajn.

Responzivan dizajn

Dizajn web stranice prilagođava se veličini ekrana i pruža jednako ugodno iskustvo korištenja na telefonu ili velikom monitoru.

Jednostavnost administriranja

Vlasnik, odnosno administrator web trgovine, može na jednostavan način samostalno ažurirati sadržaje i ponudu shopa - bez intervencija programera.

Raznovrsni načini plaćanja i dostave

Implementiramo najpopularnije metode plaćanja te logiku izračuna cijene dostave koja najbolje odgovara vašem poslovanju.

ERP integracija

Po potrebi, web shop možemo povezati sa željenim ERP sustavom i uspostaviti jednosmjernu ili dvosmjernu razmjenu podataka.

Povećanje prodaje

Najvažnija očekivana promjena koja dolazi uz kvalitetan web shop je rast prodaje. Koristimo najbolje prakse i alate za maksimizaciju prodajnih rezultata web shopa.

Iskustva naših klijenata

“Kao direktor tvrtke Bio Sculpture d.o.o., zadovoljstvo mi je preporučiti nase suradnike Virtualna tvornica d.o.o. za izradu web trgovine te usluge vodenja drustvenih mreza i google oglasa. Izrazito smo zadovoljni navedenim uslugama te našom aktivnom radnjom koja nam je poboljšala poslovne rezultate. Smatram da su izvrsni stručnjaci koji svojom predanoscu znatno doprinose dobrobiti branda.”

Ana Ucović, Bio Sculpture d.o.o.

“Naša suradnja s Virtualnom tvornicom pokazala je da svježe ideje, kreativnost i konzistentnost u provođenju planova svakako čini osjetljivu pozitivnu razliku u našem poslovanju. Virtualna tvornica je mladi tim kreativnih ljudi koji na sebe preuzima veliki dio posla kojim se inače mi ne bi mogli baviti unutar tvrtke. Njihove usluge, od savjeta, inicijativa, kreiranja kampanja pa sve do snimanja i fotografiranja, potaknule su povećani interes za naše proizvode i osnažile prepoznatljivost našeg brenda.”

Ira Župan Bogdanović, vlasnica trgovina Kredenca

“U Virtualnoj tvornici pronašli smo partnera u pravom smislu te riječi. Bez problema prate svaki novi korak u našem poslovanju. Stekli su naše puno povjerenje jer puno je agencija koje su jake na riječima, dok je Virtualna tvornica jaka na rezultatima. Oni znaju slušati, shvatiti i ponuditi dobra rješenja. S njima naše online poslovanje svake godine bilježi rast.”

Želimir Vukšić, direktor Biomundus d.o.o.

“Shvaćanje poruka koje želimo poslati našim potencijalnim kupcima nam je na prvom mjestu. Virtualna tvornica je od samog početka te naše poruke uspjela pretvoriti u odlične digitalne kampanje. Naša zajednička suradnja rezultirala je sve većom prepoznatljivošću naših brendova, a to se iz godine u godinu osjeti kroz uspješnost našeg poslovanja.”

Ivana Ljubić Herceg, Brand Manager, Proximum d.o.o.

“Agenciju Virtualna tvornica angažirali smo za potrebu izrade web rješenja stranice Šibenik Dance Festivala. Njihova stručnost, predanost i profesionalnost zaslužuju najviše pohvale. Pokazali su izuzetnu pažnju prema našim zahtjevima i potrebama, a razumijevanje našeg brenda i ciljeva bilo je ključno u stvaranju jedinstvenog i privlačnog dizajna.Naša nova web stranica postala je jedan od najvažnijih alata za promociju Šibenik Dance Festivala, te stoga suradnju nastavljamo i u budućnosti na području razvoja, digitalnog marketinga i online oglašavanja.”

Zorana Mihelčić, Šibenik Dance Festival

Javite nam se za savjet ili zatražite ponudu

Od osmišljavanja informacijske arhitekture, pripreme adekvatnih fotografija i tekstova, pa sve do post-launch analitike, implementiramo komercijalno učinkovita rješenja za stvaranje dugoročno profitabilne online trgovine.