Usluge

Usluge Virtualne tvornice odnose se na online rješenja i uključuju sljedeće:
 • Razvijanje, testiranje i održavanje open-source web rješenja
 • Programiranje po mjeri (custom CMS)
 • Napredno online oglašavanje – Google i društvene mreže
 • Savjetovanje o online poslovanju
 • SEO savjetovanje, istraživanje i implementacija
 • ERP-web integracija
 • Grafički dizajn, dizajniranje vizualnog identiteta
 • Analiza marketinških podataka, interpretacija i izvješćivanje
 • A/B testiranje i optimizacija konverzija
 • Internacionalizacija poslovanja digitalnim kanalima
 • Mjesečna interpretacija i izvješćivanje
 • Pisanje projektne specifikacije za kompleksna web rješenja
 • Analiza korisničkog iskustva postojećeg weba

Želiš bolje upoznati ključne pogone Tvornice?

Digitalna rješenja iz Virtualne tvornice

Proizvodimo digitalna rješenja

Zatraži ponudu

Web pogon

Web rješenja koja nadmašuju očekivanja korisnika i ispunjavanju ciljeve poslovanja.

Saznaj više

Marketing pogon

Mjerljivo učinkovite kampanje za dugoročno profitabilno online poslovanje.

Saznaj više

Puni pogon

Kompletan set usluga za uspješno upravljanje cjelokupnim online poslovanjem

Saznaj više

Iskustva naših klijenata

“Kao direktor tvrtke Bio Sculpture d.o.o., zadovoljstvo mi je preporučiti nase suradnike Virtualna tvornica d.o.o. za izradu web trgovine te usluge vodenja drustvenih mreza i google oglasa. Izrazito smo zadovoljni navedenim uslugama te našom aktivnom radnjom koja nam je poboljšala poslovne rezultate. Smatram da su izvrsni stručnjaci koji svojom predanoscu znatno doprinose dobrobiti branda.”

Ana Ucović, Bio Sculpture d.o.o.

“Naša suradnja s Virtualnom tvornicom pokazala je da svježe ideje, kreativnost i konzistentnost u provođenju planova svakako čini osjetljivu pozitivnu razliku u našem poslovanju. Virtualna tvornica je mladi tim kreativnih ljudi koji na sebe preuzima veliki dio posla kojim se inače mi ne bi mogli baviti unutar tvrtke. Njihove usluge, od savjeta, inicijativa, kreiranja kampanja pa sve do snimanja i fotografiranja, potaknule su povećani interes za naše proizvode i osnažile prepoznatljivost našeg brenda.”

Ira Župan Bogdanović, vlasnica trgovina Kredenca

“U Virtualnoj tvornici pronašli smo partnera u pravom smislu te riječi. Bez problema prate svaki novi korak u našem poslovanju. Stekli su naše puno povjerenje jer puno je agencija koje su jake na riječima, dok je Virtualna tvornica jaka na rezultatima. Oni znaju slušati, shvatiti i ponuditi dobra rješenja. S njima naše online poslovanje svake godine bilježi rast.”

Želimir Vukšić, direktor Biomundus d.o.o.

“Shvaćanje poruka koje želimo poslati našim potencijalnim kupcima nam je na prvom mjestu. Virtualna tvornica je od samog početka te naše poruke uspjela pretvoriti u odlične digitalne kampanje. Naša zajednička suradnja rezultirala je sve većom prepoznatljivošću naših brendova, a to se iz godine u godinu osjeti kroz uspješnost našeg poslovanja.”

Ivana Ljubić Herceg, Brand Manager, Proximum d.o.o.

“Agenciju Virtualna tvornica angažirali smo za potrebu izrade web rješenja stranice Šibenik Dance Festivala. Njihova stručnost, predanost i profesionalnost zaslužuju najviše pohvale. Pokazali su izuzetnu pažnju prema našim zahtjevima i potrebama, a razumijevanje našeg brenda i ciljeva bilo je ključno u stvaranju jedinstvenog i privlačnog dizajna.Naša nova web stranica postala je jedan od najvažnijih alata za promociju Šibenik Dance Festivala, te stoga suradnju nastavljamo i u budućnosti na području razvoja, digitalnog marketinga i online oglašavanja.”

Zorana Mihelčić, Šibenik Dance Festival