Puni pogon

Puni pogon je sve što vam treba da biste profitabilno poslovali online. Bez velikih jednokratnih ulaganja, prepustite posao profesionalcima u digitalnom marketingu i fokusirajte se na svoje (nove) kupce.

Neprekidnim razvojem tehnologija i digitalizacijom poslovnog okruženja, aktivna virtualna prisutnost nije stvar luksuza, već potrebe.
U skladu sa samim nazivom, Puni pogon je paket usluga i alata koji za cilj ima omogućiti vam kvalitetna, efikasna komunikacijska rješenja u poslovanju. Ne morate brinuti o tehnikalijama, dizajnu, kodovima, targetiranju – Puni pogon Virtualne tvornice je sve što Vam treba za uspješno online poslovanje.

Puni pogon

Kratki pregled usluga

Izrada web rješenja

Web prilagođen potrebama vašeg poslovanja, dizajniran i izrađen s ciljem poboljšanja prodajnih rezultata – ili nekim drugim ciljem koji definiramo prema želji klijenta

Dizajn i marketing

Provodimo aktivnosti za koje procijenimo da su najprofitabilnije unutar budžeta koji Vi odredite, bilo da je riječ o društvenim mrežama, Google oglasima, SEO ili nekoj drugoj metodi promidžbe.

Brza i pouzdana podrška

Web stranica je kao živi organizam i neprestano se mijenja, prilagođava novim okolnostima i optimizira prema podacima koji se s vremenom prikupljaju kroz marketinške aktivnosti.

Što točno sadrži Puni pogon?

Web rješenje

Bilo da naručujete web stranicu, shop ili online katalog, web je temelj vašeg uspješnog online poslovanja – sadrži najbitnije informacije, ispunjava željene funkcije i odredište je prometa (posjetitelja) koji proizlazi iz marketinških aktivnosti i oglašavanja.  Web rješenje uključuje responzivan dizajn (prilagođeno za tablete, pametne telefone), CMS sustav za samostalno ažuriranje sadržaja i, najvažnije, prilagođeno je potrebama vaših kupaca jer od prvog dana imamo vaše poslovne ciljeve u fokusu.
Google Ads

Google Ads

Google AdWords jedan je od najpreciznijih oblika oglašavanja danas, a teško je odrediti kanal ili medij koji će osigurati bolji ROI na uloženi novac. Korištenjem probranih ključnih riječi i izradom relevantnih oglasa, pozicioniramo vaš web iznad konkurencije među rezultatima google tražilice, kako biste se istaknuli u ključnom momentu i predstavili novim kupcima – točno u trenutku kad oni traže informacije o uslugama ili proizvodima koje vaša tvrtka ima u ponudi.

SEO

SEO (search engine optimization), odnosno optimizacija weba za tražilice je dugoročno možda i najprofitabilniji oblik internet marketinga za mnoge djelatnosti. Riječ je o procesu kojim se web stranica optimizira za tražilice, s ciljem da se web visoko rangira među rezultatima google pretraga, i to za pojmove koji su profitabilni vašem poslovanju. SEO je dugoročan proces i rezultati se ne ostvaruju brzo, a iziskuje kontinuiran rad i raznovrstan set vještina. Po samom učinku – visok ranking na google tražilici – SEO nalikuje AdWords oglašavanju, ali ključna razlika je u činjenici da se klikovi na prirodne rezultate ne naplaćuju.

Izrada i vođenje FB stranice

Kompletna usluga stvaranja sadržaja za Facebook stranicu i korisnička podrška (odgovaranje na upite, komentare) vašim kupcima. Usluga uključuje izradu Facebook stranice, dizajniranje cover i profilne fotografije, te kontinuirano stvaranje kvalitetnog, zanimljivog sadržaja, osmišljavanje i provođenje nagradnih natječaja, poticanje dvosmjerne komunikacije te prikupljanje vrijednih povratnih informacija. Uz Facebook, u uslugu se po potrebi uključuje i stvaranje sadržaja za Instagram te druge društvene mreže koje vaši potencijalni kupci svakodnevno koriste.

Facebook oglašavanje

Kako bi angažman stvaranja sadržaja na društvenim mrežama, a posebno na Facebooku, osigurao povrat ulaganja, potrebno je povećati doseg sadržaja kroz brojne opcije plaćenih oglasa. Profesionalnim pristupom, kreativnošću i dubinskim poznavanjem FB oglašivačkih tehnologija, za vas stvaramo maksimalnu vrijednost Facebook oglašavanja. Koristeći napredne opcije targetiranja i vizuale prilagođene vašem brendu i ciljnoj skupini, izrađujemo kampanju koju zatim kontinuirano optimiziramo za što bolje rezultate.

Newsletter sustav i slanje

Spam = neželjena pošta i nema sumnje da to nitko ne voli. Kvalitetan email marketing, koji se provodi sustavno i umjereno, isključivo prema osobama koje su svojevoljno došle na listu primatelja, potpuno je druga priča. Dugoročno gledano, email marketing može biti izuzetno efikasan način održavanja komunikacije s postojećim kupcima. Atraktivnim dizajnom newslettera i prijenosom bitnih informacijama održavamo interes vaših kupaca, informiramo o aktualnostima i posebnim ponudama, budno prateći rezultate svake newsletter kampanje.

Google Analytics

Google Analytics je alat uz pomoć kojega kontinuirano povećavate sposobnost donošenja ispravnih odluka o načinu korištenja marketinškog budžeta. Analytics pruža uvid u izvore prometa na vašem webu, navikama korisnika, problemima u interakciji posjetitelja s webom, uspješnosti pojedinih kampanja, profitabilnosti određenih kanala oglašavanja itd. Ukratko, uz pravilno korištenje Google Analytics sustava, moguće je precizno odrediti koje marketinške aktivnosti su bile (ne)profitabilne te sukladno tome donositi sve bolje odluke, iz mjeseca u mjesec.

CMS sustav i upute

CMS (Content Management System) je pozadinski sustav web stranice, a pruža vam mogućnost da jednostavno ažurirate sadržaje weba i proizvoljno dodajete novosti iz ponude ili kojekakve druge sadržaje – fotografije, video materijale, proizvode, akcijske ponude i sl. Riječ je o gotovo neizostavnoj funkcionalnosti suvremenog weba jer vlasniku omogućuje da, ako to želi, ažurira informacije na webu bez ikakvog znanja programiranja. Na temelju jasnih uputa koje pripremimo prilikom finalizacije weba, stječete autonomiju samostalnog ažuriranja weba.

Web hosting

Web hosting usluga je obavezna uz svaku web stranicu koju želite približiti javnosti. Hosting je zapravo smještaj web stranice na server koji omogućuje normalan rad weba, ali i službenih mailova vaše tvrtke. Naša web hosting usluga je iznad kvalitete prosječnog hosting rješenja jer nije riječ o tzv. shared hostingu, već o VPS hosting usluzi. Time se omogućuje brži rad stranica te viši stupanj sigurnosti i stabilnosti u radu. Hosting i domena nisu jedno te isto, ali registracija domene je jednostavan postupak oko kojeg pomažemo svakom klijentu bez ikakvih dodatnih troškova.

Tehnička podrška

S obzirom na sveobuhvatnost usluge Puni pogon, profesionalna, brza i pouzdana tehnička podrška je neizostavan dio kompletne brige o vašem zadovoljstvu, kao i zadovoljstvu vaših kupaca. Ponosimo se brzinom usluge koju pružamo klijentima, kao i personaliziranom pristupu za svakog klijenta. Od nas nećete dobiti generičke odgovore i ping-pong s predmetnim problemom, već pravovremenu reakciju i otklanjanje problema, ako do njih dođe. Usluga tehničke podrške uključuje pomoć oko raznoraznih tehničkih pitanja – naprednije snalaženje u CMS-u, export ili import podataka, kreiranje novih email adresa itd.

Grafički dizajn i obrada fotografija

Grafički dizajn prožima se kroz manje-više sve što u Virtualnoj tvornici radimo. Web stranica se prvo grafički oblikuje, a tek onda programira. Newsletter se prvo dizajnira, a potom implementira u softver za slanje newslettera. Dizajniraju se oglasi za društvene mreže, Google AdWords Display ads, banneri za web stranice i sl. Kvalitetna vizualna komunikacija izuzetno je važna, a profesionalan pristup izradi grafičkih rješenja omogućuje standardizaciju primjene vizualnog identiteta te, u konačnici, stvara prepoznatljivost karaktera brenda.

Sigurnosno održavanje sustava

Propisna briga o sigurnosti web stranice, ažuriranje softvera, izrada sigurnosnih kopija i intervencije u slučajevima kompromitirane sigurnosti weba – ovo je samo kratki opis onoga što usluga uključuje. Odgovornost održavanja ispravnosti web sustava u neprestano promjenjivom okruženju nerijetko je podcijenjena, a naglašenu važnost dobije tek nakon što se problemi manifestiraju. Proaktivnim pristupom minimiziramo vjerojatnost nastupanja problema, a preuzimamo odgovornost i promptno reagiramo ako do problema dođe.
Puni pogon